eSM 2016 | GameXpo 2017
Kirjautuminen

SM 2017 HS - Osakilpailu 2 - Karsinta 2

Peli: Hearthstone Alkaa: Wed, Jun 14th 2017, 18:00 EEST Päättyy: Thu, Jun 15th 2017, 00:00 EEST

eSM - Suomen mestaruus

ESPORTSM.fi 2017 Hearthstone -turnauksen 2. osakilpailun 2. karsinta.

Info

  • Palvelin: EU
  • Formaatti: Single elimination / Double elimination, kaikki ottelut bo5
  • Ilmoittautuminen päättyy: 2 h ennen, 14.6. klo 16:00 EEST
  • Check-in alkaa: 17:00 EEST - painike ilmestyy oikeaan sivupalkkiin, kun uudelleen lataat sivun
  • Aloitus: 18:00 EEST
  • Discord: Assembly
  • Palkinnot: Kaksi parasta etenevät 2. osakilpailuun
  • Säännöt: Standard Ban-Conquest BO5

Pakkabannit

Pelit aloitetaan ilmoittamalla vastustajalle classit ja jakamalla haasteruudusta kuvankaappaukset toisillenne. Turnaukseen tuodaan neljä pakkaa, ja vain yksi pakka per pelattava hahmoluokka sallitaan. Pakkoja ei saa muuttaa turnauksen aikana. Säännön noudattamista seurataan voittavista kuvankaappauksista.

Pelaajat ilmoittavat käyttämänsä classit käyttämällä apunaan http://www.deckselect.eu/ sivua. Mikäli sinulla tulee kysyttävää sivuun liittyen, discordissa voi ottaa yhteyttä adminiin. 

Formaatti

Turnaus pelataan ban-conquest-formaatilla, jossa joka pelin jälkeen voittanut pelaaja vaihtaa pakkaansa. Hävinnyt pelaaja voi valita valmistamistaan pakoista minkä vain millä hän ei ole vielä voittanut. Siis: pakalla jolla on voitettu ei saa enää kyseisessä ottelussa pelata.

Turnaus pelataan kokonaan double elimination -muodossa, jos osallistujia on 32 tai vähemmän. Jos osallistujia on enemmän kuin 32, niin turnaus alkaa single elimination -formaatilla ja muuttuu double elimination -muotoon kierroksella Ro8. Kaikki ottelut ovat paras viidestä (bo5).

Kaikki pelit tulee pelata heti kun ne ovat saatavilla. AFK-aika on 10 minuuttia, tarkemmat ohjeet näissä tapauksissa aina adminilta ircissä.

Osallistuminen

Pelaajien tulee olla Suomen kansalaisia.

Pelaajien tulee olla vähintään 7-vuotiaita ennen turnauksen alkua.

Jokaisella tulee olla maksettuna vuoden 2017 SEUL ry:n pelaajalisenssi (10 euroa).

Ensimmäiset 64 pelaajaa, jotka tekevät check-inin pääsevät mukaan. Check-in painike ilmestyy oikeaan sivupalkkiin, kun check-in alkaa. Sinulla tulee olla määriteltynä Hearthstonen battletag voidaksesi pelata.

Tulosten raportointi

Jokaisen voittavan pelin jälkeen tulee ottaa asian vahvistava kuvankaappaus, jota ei saa muokata millään tavalla. Kuvasta tulee näkyä pelaajien nimet, kellonaika ja voitto. Voittaneet kuvankaappaukset ladataan sivustolle tulosten raportoinnin yhteydessä.

Vain voittaja asettaa tuloksen sivustolle. Tuloksen asettamiseksi napsauta otteluasi pudotuspelitaulukossa ja valitse "Lisää otteluerät" oikeasta sivupalkista. Kuvallinen ohje.

Lähetykset

Jos haluat lähettää pelejä, ota yhteys azhrak at gmail com.

Yhteydenpito

Tapaa vastustajasi Assemblyn Discordissa #hearthstone_pro-kanavalla. Jokaisen pelaajan tulee liittyä kanavalle ennen turnauksen alkamista, mielellään jo heti kun check-init alkavat.

Tarkemmat säännöt

http://seul.fi/esports/pelisaannot/turnaussaannot-hearthstone/

Pääadmin
Siina "aranea" Parta

RSS Tulospäivitykset

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

YHTEISTYÖKUMPPANIT